Personvernerklæring

Tannlegeportalen.no driftes og forvaltes av Saga Consult AS. Vi viser derfor til Saga Consults personvernserklæring:

Saga Consults Personvernerklæring

Personvern er retten til et privatliv, og retten til å kunne bestemme over egne personopplysninger. Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en enkeltperson.

Behandling av personopplysninger knyttet til oppdrag

I våre leveranser av konsulenttjenester vil Saga Consult behandle opplysninger om kunder og leverandører, i tillegg til tredjepersonsopplysninger som er nødvendig for gjennomføring av kontraktsforpliktelser.

Eksempler på data som innhentes:

  • Firmanavn
  • Ansattes personalia
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Lønnsopplysninger

Saga Consult innhenter opplysninger fra våre kunder i forbindelse med oppdragene vi påtar oss. Innsamling og behandling av personopplysninger avhenger av hvilken informasjon vi trenger for å fullføre oppdragene.

Formålet med innhentingen av informasjon er for å kunne gjennomføre våre oppdrag i henhold til kontrakt og den kvalitet vi forventer. Saga Consult blir i slike tilfeller databehandler og inngår følgelig databehandleravtale med kunden som databehandlingsansvalig.

Behandling av personopplysninger knyttet til nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev for alle som ønsker å motta slik informasjon. For at vi skal sende e-post til riktig person, må vi registrere navn og e-postadresse. Du kan når som helst velge å melde deg av e-postlisten vår via lenke nederst i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss. Disse opplysningene slettes om vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

Behandling av personopplysninger knyttet til kurspåmelding

Når du melder deg på kurs, arrangementer eller lignende blir du bedt om å registrere personlige opplysninger. Disse opplysningene vil benyttes til organisering av arrangementet, og til oppfølging via e-post og eller e-post i etterkant. Opplysningene vil lagres for å kunne se historikk og følge opp med hensyn til kommende arrangementer.

Behandling av personopplysninger knyttet til rekruttering

Ved utlysing av ledige stillinger vil Saga Consult behandle personopplysninger i forbindelse med jobbsøknader.

Personopplysninger som innhentes vil kunne være:

  • Personalia
  • Jobb- og utdanningshistorikk

I tillegg vil aktuelle kandidater gjennomgå en personlighetstest, hvor resultatene blir behandlet av Saga Consult.

Ved bruk av rekrutteringstjenester vil behandlingen være bundet av databehandleravtale.

Opplysningene vil ikke bli brukt til annet formål enn behandling knyttet til jobbsøking.

Hvordan slettes informasjonen?

Informasjonen slettes på oppfordring ved å kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Utlevering av informasjon til tredjepart?

 

Personopplysninger deles ikke med utenforstående tredjeparter, men underleverandører kan benyttes for å utføre deler av oppdragene. I slike tilfeller vil vi inngå databehandleravtale med underleverandørene der vi står som databehandleransvarlig.

 

Rettigheter

Enhver kan kreve innsyn i personopplysningene vi behandler om vedkommende, og hvordan de behandles. Man kan også kreve retting, sletting eller begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Tannlegepraksis vurderes solgt

Tromsø
Tannlegepraksis vurderes solgt


Veletablert tannlegepraksis vurderes solgt.
Overtakelse over tid eller salg av deler av praksisen.
Klinikken inneholder 4 behandlingsrom med 3 nye units.
Bra pasienttilgang - gode utviklingsmuligheter - gratis parkering.

Henvendelse til:
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil: 996 38 444

Praksiser selges / kjøpes

 

Praksis til salgs nord for Bergen

Bergen nord, 15 km fra sentrum
Tannlegepraksis til salgs


Etablert tannlegepraksis med beliggenhet nord for Bergen selges pga. flytting
Omsetning (2018) på omlag Kr. 900 000,-

Praksisen har 2 behandlingsrom/2 units.
Mulighet for utvikling på kort og lang sikt.

Henvendelse til:
Igor Matkovic
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Praksiser selges / kjøpes

Tannlegestatistikken

 Tannlegestatistikken

Tannlegestatistikken 2019!

Tannlegestatistikken 2019 (TS 2019) er en bearbeiding av regnskaps- og statistisk materiale fra norske, private tannlege-praksiser. TS 2019 gir et bilde av norsk praksisøkonomi, basert på regnskapsåret 2018. TS 2019 kan benyttes som generell informasjonskilde eller som "benchmarking" for den enkelte praksis. TS 2019 er altså bl.a. et uttrykk for økonomisk prestasjon (lønnsomhet) i norske tannlegepraksiser. Vi oppfordrer til at det tas hensyn til de modifikasjoner av eget regnskap som er nødvendig for en direkte sammenlikning (se forøvrig side 4 i rapporten).

TS 2019 kan også benyttes som et bilde på utviklingen i norsk praksisøkonomi, da det er mulig å sammenlikne med tilsvarende tidligere statistikk.

Over 150 private praksiser har bidratt med data til denne undersøkelsen. Vi utdeler med dette en takk til alle som har deltatt!
Saga Consult AS er TS-sekretariatet og har stått for den praktiske gjennomføringen. Videre er Praksiseierforeningen TiPS (tidligere PeFSPA) og Saga Regnskap Hønefoss AS "medeiere" i prosjektet og har bidratt med verdifull innsats som har muliggjort ferdigstilling av prosjektet.

 

Tannlegestatistikken 2018/2019 finner du her.

 

Bergen - Praksis selges

 Modul Praksis til salgs Bergen Nord

Tannlegestatistikken 2019

Modul Tannlegestatistikken 2016 vs2

gutt viser tenner

Ord for dagen

Vi bør konsentrere oss om fremtiden, det er der vi skal være resten av livet.

Ukjent